Április 17. - Így élünk mi 25.rész
2017. április 17. írta: Vagdal Éva

Április 17. - Így élünk mi 25.rész

Ahogy az előző bejegyzésben is írtuk, ezen a hétvégén Londonban voltunk kirándulni. Gyönyörű látványosságok, nagy tömeg, szép zöld parkok és az angol metrórengeteg - talán ezzel lehetne összefoglalni londoni élményeinket. 

img_2969_kicsi.jpg

Első nap a Towert és a Madame Tusseud Múzeumot néztük meg. 

tower.jpg

A viaszmúzeumban sok hírességgel összefutottunk :P, többek között Muhammad Ali, Obama és a dalai láma is.

adam_mtus.jpg

Sőt Michael Jacksonnal, Julia Robertsel és Johnny Deppel is készült közös kép. 

evi_mtus.jpg

Következő nap a British Museumot vettük célba, ahol - mivel Európa egyik legnagyobb gyűjteményéről van szó - elsősorban Egyiptom, Európa, Kína és Japán történetéről szóló kiállításokra szűkítettük a programot. A legnagyobb látványosság mind közül a harmadik képen látható Rosette-i kő volt. 

britishmuseum.jpg

A kultúrprogramot követően a belváros szívében tettünk egy kis sétát. A túra elengedhetetlen részeként elmentünk a Big Ben-hez, valamint a London Eye-hoz is, ahonnan 136 méter magasból nézhettünk körbe Londonban. 

varosnezes.jpg

img_2921_kicsi.jpg

Persze útközben tipikus angol metrólejárókkal, emeletes buszokkal és London jelképévé váló piros telefonfülkékkel is találkoztunk. 

tipiclondon.jpg

Utolsó napra pedig a Buckingham palota előtt megrendezett őrségváltást hagytuk. Hatalmas tömeg sorakozott fel a királyi család székhelye előtt, de mindenképpen megérte a várakozás. 

orsegvaltas.jpg

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, de ugyanakkor már elmondhatatlanul várjuk azt is, hogy menjünk haza (már csak 11 nap).

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr5112432939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása