Március 21. - Így élünk mi 23.rész
2017. március 21. írta: Vagdal Éva

Március 21. - Így élünk mi 23.rész

Ahogy az előző posztban megígértük ebben a bejegyzésben a múlt pénteki Szent Patrik napról számolunk be. Hiszen ha már Írországban vagyunk, ezt a programot nem lehet kihagyni. 

st-patricks-day.jpg

A Szent Patrik nap az írek egyik lejelentősebb nemzeti ünnepének számít (Szent Patrik 431-ben kezdte meg hittérítő tevékenységét Írországban - munkájának köszönhetően a katolikus vallás- teljesen meghódítva a szigetet- mintegy 800 évig virágzott Rómától függetlenül.), amikor az írek a világ minden táján zöldbe öltöznek és töménytelen mennyiségben öntik magukba a Guinness sört.
A turisták ezreit vonzó ünnep a jelképpé vált felvonulással indul, ahol kreatívabbnál kreatívabb megoldássokkal találkozhatunk. Vicces jelmezekbe öltözött rézfúvós zenekarok, skót dudások és a debreceni virágkarneválhoz hasonlóan feldíszített kocsik mutatkoztak be. 

Íme néhány kép e felvonulásról:

valogatas.jpg

A legfurább résztvevő díját nálunk ő nyerte:

img_20170317_140033.jpg

Azért voltak még mások is, akik kitettek magukért:

valogatas2.jpg

valogatas3.jpg

 

Mi pedig így ünnepeltünk:


valogatas4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr2812359915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása