Szeptember 18. - Így élünk mi 10.rész
2016. szeptember 18. írta: Vagdal Éva

Szeptember 18. - Így élünk mi 10.rész

A hétvégénk a spontán döntések jegyében telt, hiszen a nemzeti kulturális programtól, a gasztronómiai élvezeteken keresztül a tengerparti sétálásig volt itt minden.

Pénteken a Hungarian Culture Days keretében magyar, szlovák és bolgár néptáncot is magában foglaló estére akartunk elmenni, ám a szervezés eléggé megcsúszott, így egy finom pogácsa és egy rövid kiállítás megtekintése után úgy gondoltuk, hogy módosítunk a terveken és inkább elmegyünk egy finomat enni.

kaja.png

Ádám régi álmát megvalósítva megkóstolta végre a steaket (közepesen átsütve). Elmondása szerint nagyon finom volt. :) 

Aztán szombaton annak érdekében, hogy ledolgozzuk a péntek esti nagy "zabálást", elmentünk a tengerpartra sétálni egyet - sok vizet ugyan nem láttunk a tengerben, hiszen jó szokásunkhoz híven ismételten apálykor mentünk ki. 

img_1598_2.jpgimg_1599_2.jpg

A darton (a mi HÉVünkhöz hasonló közlekedési eszköz) pedig olyan kreatív reklámot láttunk, hogy úgy gondoltuk ezt megéri megosztani Veletek is.
A fiatalokat megszólító reklám arra ösztönzi az egyetemistákat, hogy jó áron minél gyakrabban látogassanak haza a szüleikhez. A hirdetés pontos szövege így szól: "Menj és látogasd meg a szüleidet, mielőtt ők látogatnak meg Téged!".

img_20160916_210351.jpg

Ma pedig, hogy igazán jól zárjuk a hetet, megleptük magunkat pár finomsággal :)

img_20160918_141517.jpg

img_20160918_173743_1.jpg

 

Nagyon szép hetet kívánunk mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr4011721767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása