December 3. - Így élünk mi 17.rész
2016. december 03. írta: Vagdal Éva

December 3. - Így élünk mi 17.rész

adventi_elso_gyertya.jpg

Egy kis elmaradással ugyan, de ezúttal annál több tartalommal jelentkezünk Dublinból. Az elmúlt hetekben elég sűrű programjaink voltak, így bőven van miről mesélni. November utolsó hétvégéjén Timi és András látogatott meg minket és egy fergeteges hétvégét töltöttünk el együtt. Emellett elérkezett az év egyik legjobban várt hava, december is, ami elindította a visszaszámláló óránkat is a hazautazásig. 

De ne siessünk előre annyira, lássuk mi is történt novemberben...

Ádám számára a november sokkal inkább movember volt, hiszen csatlakozott a prosztatavizsgálat fontosságára figyelmeztető mozgalomhoz, ami a borotválkozás egy havi mellőzésével járt együtt. Íme az eredmény (előtte-közban-utána):

adam_szakall.jpg

Szerencsére most már újra szőrmentes :)

November végéhez közeledve már nagyon vártuk, hogy megérkezzenek Timiék, akiknek a látogatását ezúton is nagyon köszönjük. 
Csütörtökön este egy gőzölgő (remélhetőleg finomra sikerült) töki pompossal vártuk őket, meg persze az ír whisky sem hiányozhatott az asztalról. 
Következő nap Timiék korunk szuperhőseivel fotózkodtak - a James Bond filmekből ismert Pierce Brosnant, Batmant és Supermant is lencsevégre kapták.

wax.jpg

Este András szüli-és névnapja alkalmából egy ír táncműsoron vettünk részt (hosszú lábú ír lányokkal, ami rendkívül veszélyes volt, hiszen közvetlenül a színpad mellett foglaltunk helyet :))

pentek.jpg

Szombaton, kipihenve a jól sikerült péntek estét, itthon társasoztunk, majd este felé pedig elmentünk egy élő zenés ír pubba. 

img_1934_2.jpg

Vasárnap a híres "irish breakfast"-tel, azaz ír reggelivel indítottuk a napot, ami mellé az angol tea és az ír kávé is dukált.

img_1982_2.jpg

A nap hátralevő részére kirándulást terveztünk, ezért elmentünk Dublin vonzáskörzetének egyik legszebb félszigetére, Howthba, ahol egy 8 km-es túrát tettünk meg az Ír-tenger partján végigsétálva. 

howth.jpg

Ma pedig már december 3-át ÍRunk, így már csak 20 nap van vissza és megyünk haza Magyarországra az ünnepekre. 

advent_calendar_image.png

Addig is mindenkinek békés, áldott adventi készülődést kívánunk!

adventi_elso_gyertya2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr5312018509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása