Április 9. - Így élünk mi 24.rész
2017. április 09. írta: Vagdal Éva

Április 9. - Így élünk mi 24.rész

Már nem csak naptári rend szerint, de végre időjárás szempontjából is beköszöntött a tavasz Dublinban is (már majdnem minden nap 15 fok van :P). 

img_2550_2.jpg

Ennek örömére fogtuk magunkat és elmentünk kirándulni. 
Múlt héten a közelünkben lévő Herbert Parkban töltöttünk el egy mesés délutánt - Írországból talán ezek a gyönyörű parkok fognak leginkább hiányozni, amikor hazaköltözünk. 

collage.jpg

Tegnap pedig egy csodaszép kis félszigetre, Bull Island-re látogattunk el, ahol egy 5 km hosszú homokos tengerparti szakasz és a végtelen tenger várt minket. Már volt pár bátor ír fürdőző is a vízben - mi azért még egy kicsit várunk a lubickolással. 

collage2.jpg

mi_collage.jpg

Az út során Ádám rátalált (remélem második) új szerelmére - egy tűzvörös veterán Mercedesre. 

img_2613_2.jpg

A nap végén a hűsítő sör persze nem maradhatott el egy finom olasz pizza kíséretében.

collage_kaja.jpg

 

Jövő héten Londont vesszük célba, azután pedig már megindul a visszaszámlálás a hazautazással kapcsolatban, hiszen április végén fogunk Magyarországra látogatni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr7112412311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása