Az utolsó bejegyzés - Búcsú
2017. október 26. írta: Vagdal Éva

Az utolsó bejegyzés - Búcsú

Ugyan az elmúlt hónapokban nem jelentkeztünk blogbejegyzéssel, úgy gondoltuk mégis egy rövid képes záróbejegyzéssel lenne méltó összefoglalni az Írországban eltöltött 2 évünket.
Nektek nagyon köszönjük, hogy szántatok időt az egyes élménybeszámolók elolvasására és köszönjük azt a sok türelmet és megértést, amit kaptunk tőletek. Ne haragudjatok, ha nem tudtunk minden családi/baráti eseményen ott lenni - a jövőben igyekszünk majd mindent bepótolni. 

Na de lássuk mi is történt az elmúlt 24 hónapban:

Fogtuk magunkat és kimentünk Dublinba. 

adamevi_irorszag.png

Az otthontól való elszakadás persze nem volt könnyű - szerintem egyikünknek sem - először nagyon furcsa volt, hogy nem ruccanhatunk haza, amikor csak kedvünk tartja vagy nem ülhetünk be egy sörre/limonádéra a barátainkkal. Ugyan nem volt mindig egyszerű, de igyekszünk csak a jó emlékeket megőrizni az itt eltöltött időből. 

Írországból legjobban talán a zöld parkok, a jó ír sörök és a gyönyörű tengerpart fog hiányozni - na meg persze a sirályok hangjára hajnalban kelést sem felejtjük el egykönnyen :) 

dublinkepek.png

Nagyon sok vidám és boldog percet sikerült átélnünk együtt és összességében azt hiszem elmondhatom, hogy nem bántuk meg a kiköltözést. 

midublinban.png

Most egy újabb fejezetet nyitunk életünkben, de azt már Magyországon ;)

Viszlát Írország! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr1813087172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása