Január 29. - Így élünk mi 19.rész
2017. január 29. írta: Vagdal Éva

Január 29. - Így élünk mi 19.rész

A téli időszak "szobába-zárt" mivoltának köszönhetően most is csak egy rövid szösszenettel jelentkezünk a blogon, hogy azért mégiscsak tudassuk mi is van velünk.

Az elmúlt hetekben kicsit betegeskedtünk, hol Ádám hol pedig én nyomtam az ágyat. Mostanra már szerencsére mindketten meggyógyultunk.
Egyik hétvégén - kihasználva, hogy épp nincs annyira rossz idő és bízván abba, hogy a friss, sós levegő jót tesz a náthának - elmentünk sétálni egyet a tengerpartra. Szokásunkhoz híven épp apálykor értünk ki, de azért így is nagyon szép és megnyugtató volt ott lenni.

img_2354_small.jpg

Amikor pedig kedvünk sem volt kimozdulni a lakásból, akkor sütésre adtuk a fejünket. Íme néhány általunk készített finomság:

muveink.jpg

(Receptek: Burgonyával rakott cukkini, Albert kekszes sütemény, Brownie, Sajtos pogácsa)

Most pénteken egy picit kirúgtunk a hámból - elmentünk biliárdozni és az amerikai hangulatú Eddie Rocket's étteremben ettünk egy finom hamburgert. 

eddies.jpg

Ami a legfontosabb, hogy már csak 2 nap és megyünk haza :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr4712167417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása