Március 5. - Így élünk mi 21.rész
2017. március 05. írta: Vagdal Éva

Március 5. - Így élünk mi 21.rész

Ahogy az egyik korábbi bejegyzésünkben írtuk, február a szülinapok hava a Vagdal családban, így ez alkalommal ezzel szeretném indítani a blogbejegyzésünket.

Drága Keresztlányunk 3 éves lett :) 

image-0-02-05-b1692109f551aaf18488c6d751da5955d737d5063a8d28e34a32be5fe3c34f7a-v.jpg

Én pedig 27 :)

evisznap.jpg

A szülinapozás után egy rövid helyzetjelentés: velünk minden rendben van, bár már egyre jobban várjuk, hogy egy pár fokkal jobb idő és kevesebb eső legyen és mehessünk kirándulni. Ezzel a finom amerikai palacsintával és finom gyümölcsökkel próbáltunk tavaszt varázsolni ebbe a komor, esős, időbe (Ádám érdeme). 
Filmlista a hétről: A számolás joga (Hidden figures). Moana, Doctor Strange

pancake.jpg

Húshagyókedd alkalmából pedig ezekkel a csokis és karamellás fánkokkal leptünk meg magunkat.

unnamed_1.jpg

A sok édességet persze nem lehet csak úgy megenni, le is kell mozogni őket, úgyhogy jó kisdiákokhoz méltón Ádám a kollégákkal fut minden héten, én pedig elkezdtem zumbára járni, ahol kiderült, hogy az egész táncstúdió magyarok kezében van és az oktatók nagy része is magyar.
Sokszor mondjuk, hogy milyen kicsi a világ?! - de hát nem így van? :)

De kanyarodjunk is komolyabb témákra: mivel hamarosan nőnap lesz, Ádám ezzel a virtuális virágcsokorral szeretne minden női olvasónknak nagyon boldog nőnapot kívánni! 

tulips-bouquet.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr5812315651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása