Július 10. - Így élünk mi 4.rész
2016. július 10. írta: Vagdal Éva

Július 10. - Így élünk mi 4.rész

Az eddigi eseménydús hetek után ezt a hetet egy kicsit pihenősebbre fogtuk, mert azért az is kell néha. Bár mondanunk sem kell, a foci eb nézése egy pár sörrel egybekötve most sem maradt ki a programok közül. 

meccsnezes.jpg

 

A hét közepén aztán megérkezett Ádám új laptopja, aminek ő nagyon, én egy kicsit kevésbé örültem ;)
Az új gép mellé új játékok is dukáltak, így Ádám esti programjait már nem is részletezem.

img_1292.JPG

Amíg Ádám az új szerzeményével töltötte az időt, én az egyik kollégámat búcsúztattam, aki visszaköltözik Olaszországba. Stílusosan Dublin "olasz negyed"-nek nevezett részén szerveztünk neki bulit. 

Kipihenve a péntek este "fáradalmait" szombaton a közeli Herbert parkba mentünk el sétálni - nagyon szép és rendezett volt, mint ahogy az összes többi park Dublinban. 

img_20160709_154234.jpg

Aztán pedig filmmaratont tartottunk. Bud Spencer tiszteletére megnéztük a Nincs kettő négy nélkül című filmet, majd a Galaxis őrzőit és a Coherence-t. Az utóbbit mi még nem láttuk korábban, de nagyon izgalmas film, úgyhogy tudjuk ajánlani. 

Ma pedig mise után pedig Írország legnagyobb ingyenes nyári fesztiváljára néztünk be, ahol megkóstoltuk az új mojitos 7upot és kaptunk finom Haribo gumicukrot is. 

100555.jpg

Hazaérve pedig ezt az új receptet próbáltunk ki ebéd gyanánt:
Fűszeres frissen sült karaj, lila és póréhagymával, zöldpaprikával, paradicsommal, bacon szalonnával, és vegyes sajttal sütve

img_20160710_125806.jpg

 

 

Jó szurkolást mindenkinek ma estére a francia-portugál döntőre és kitartást az utána következő hétre!

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr608878706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása