Július 3. - Így élünk mi 3.rész
2016. július 03. írta: Vagdal Éva

Július 3. - Így élünk mi 3.rész

Irigykedve hallottuk, hogy otthon akár a 35 fokot is súrolja a hőmérő higanyszála. Reméljük még bírjátok a kánikulát - ha esetleg nem, akkor küldjetek nekünk pár fokot, mert Dublinban viszont 7 és 14 fok között mozgott az átlaghőmérséklet. 

Vasárnap nem is nagyon tudtunk kilépni a lakásból, mert úgy esett az eső, mintha dézsából öntötték volna. Így nem maradt más, főzéssel és filmnézéssel töltöttük a napot. Ádám nagy kedvencét, citromos lazacot sütöttünk - ha esetleg Ti is megkívánjátok, itt megtaláljátok a receptjét. 

img_1221.JPG

A filmek terén pedig bepótoltuk elmaradásainkat és megnéztük végre a Saul fiát, valamint A Mars mentőakciót. Nekünk az utóbbi nagyon tetszett, ajánljuk mindenkinek, aki még esetleg nem látta volna.

A hét nem indult valami fényesen, hiszen ahelyett, hogy hasunkra sütött volna a nap hétfő reggel, a változatosság kedvéért zuhogó eső várt minket kikelve az ágyból, ami egész héten nem hagyott alább.

20160629_070836_1.jpg

Azért mi sem hagytuk magunkat, kedvcsinálásképp amerikai palacsintával kezdtük a hétvégét. Az eredmény magáért beszél:

img_1230_2.jpg
Egy ilyen fantasztikus indítás után pedig elmentünk a WAX Museumba, ahol az ír hadsereg áldozatává estünk. 

mi_aldozat.jpg

Szerencsére sikerült megmenekülnünk a viaszfigurák szorításából Batman és James Bond segítségével.

menmegtok.jpg
 A kaland végén Ádám pedig Írország elnöki székében találta magát.

img_1258.JPG

 

Szerencsés hetet és jó szurkolást mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr268863670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása