Június 18. - Így élünk mi 1.rész
2016. június 19. írta: Vagdal Éva

Június 18. - Így élünk mi 1.rész

Ahogy ígértük, minden héten egy apró beszámolóval készülünk nektek. Félreértés ne essék, nem a New York Times legfrissebb hasábjait fogjátok olvasni, hanem csak egy magyar pár dublini hétköznapjait. 

Akkor vágjunk is bele :)

Múlt héten igazi ír időjárást élvezhettünk - már amennyire ugye azt lehet - nem volt olyan nap, hogy ne esett volna az eső. Ádám pénteken és szombaton csapatépítésen volt Galwayben, ahol a munkahely bővülését ünnepelték meg az új kollégákkal. Az átmulatott péntek este után jól jött egy kis tengerparti városnézés, ahol ez a csodálatos látvány várta őket:

img_20160611_110030_2.jpg

Amíg Ádám Írország másik felén volt, én elmentem vásárolgatni és sétálni egyet a belvárosba, ahol az egyik sétálóutcán ezekbe a gyönyörű virágkölteményekbe botlottam. 

img_1165_2.png

Hogy a fiúk se maradjanak ki a jóból ezt régi Citroënt is lefotóztam. Tele vannak az utcák az ilyen kis étkezőkocsikkal, ami szerintem nagyon hangulatossá teszi az egész várost. 

img_1166_2.jpg

Vasárnap pedig engedve Ádám csábításának megnéztük moziban a Warcraftot (lányok jól gondoljátok meg, hogy megnézitek-e). Persze a fergetegesnek ígérkező Secret Life of Pets figuráival mindenképpen le kellet előtte fotózkodnunk :)

img_20160612_134926_2.jpg

A foci eb is kezdetét vette múlt héten, így az esti programokon már nem is kellett gondolkodnunk. Kedden örülhettünk, hiszen a magyarok 44 év után nemcsak hogy kijutottak az Európa egyik legjelentősebb futballeseményére, de győzelmet is arattak az első meccsükön az osztrákok felett. 

Röviden ennyi lenne az elmúlt heti beszámoló, jövő héten újra jelentkezünk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ouririshlife.blog.hu/api/trackback/id/tr738821260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása